Home Geen categorie Betrouwbare slotenmaker vinden in uw regio

Betrouwbare slotenmaker vinden in uw regio

391
0

Een betrouwbare slotenmaker vinden in uw regio is belangrijk. Wacht niet met een slotenmaker zoeken tot u in een panieksituatie komt waardoor u snel hulp nodig heeft. In zo’n panieksituatie bent u snel geneigd om de eerste slotenmaker te bellen die verschijnt na een Google zoekopdracht. En dat is nu net waar malafide slotenmakers op hopen.

Zoek betrouwbare slotenmaker

Een betrouwbare slotenmaker zoeken doet u best via www.politiekeurmerk.nl of zoek via Google met het zoekwoord ‘PKVW-beveiligingsadviseur” om een erkende slotenmaker te vinden in uw regio. Nogmaals wacht niet tot een panieksituatie maar sla het telefoonnummer van de gevonden erkende slotenmaker alvast op in uw telefoon. Zo heeft u ook in panieksituaties direct een betrouwbare slotenmaker aan de lijn. Mocht u op deze manier toch geen slotenmaker in uw regio kunnen vinden dan zijn er nog een paar tips om oplichting te voorkomen:

  • Maak duidelijke prijsafspraken via de telefoon
  • Ga niet alleen af op de reviews op één pagina
  • Wanneer u geen duidelijke afspraken kan maken bel dan een ander.

Sloten openen en beveiligen

Sloten openen en beveiligen is zeker niet het enige werk dat een slotenmaker verricht. Erkende slotenmakers zullen u ook bijstaan in het kiezen van solide hang en sluitwerk om inbrekers zo min mogelijk kans te geven. Betrouwbare slotenmakers werken alleen met sloten die zijn goedgekeurd door de politie en zullen er alles aan doen om het werk netjes en veilig uit te voeren. Wanneer uw deur in het slot gevallen is of de sleutel is afgebroken, zullen zij in staat zijn om dit zonder extra schade weer te openen. Tevens hebben zij een lijst met vaste prijzen voor de diverse taken en materialen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Voor het openen van een deur mag u een prijs in gedachten hebben van 90 tot 125 euro. Afhankelijk van de nodige werkzaamheden. Malafide slotenmakers durven zonder blikken of blozen een rekening van 600 euro of meer te presenteren.

Sloten laten vervangen

Wanneer u sloten wilt laten vervangen omdat deze verouderd of kapot zijn, dan zal een erkende slotenmaker u met raad en daad terzijde staan en zorgen dat er alles aan wordt gedaan om de woning veilig te maken. Zo kunt u uw deuren laten voorzien van sloten met kerntrekbeveiliging of meerpuntssluitingen. Dat maakt het voor inbrekers al een stuk lastiger om de deur van uw woning of bedrijfspand te openen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here