Home Tips Hoe vernieuw je je in-store branding?

Hoe vernieuw je je in-store branding?

430
0

Eens in de zoveel tijd wil je je winkelinrichting vernieuwen. Out with the old and in with the new, zeggen we dan maar. Toch kun je hierin niet te ver gaan, want dan wordt je winkel onherkenbaar. Denk maar eens aan de Albert Heijn: die herken je aan de blauwe kleur en de hamsters in de winkel. Je verwacht niet dat deze in-store marketing zomaar weg is als er een nieuwe actie begint.

Je in-store branding mag dus niet te veel veranderen, maar je inrichting moet toch een gevoel van vernieuwing uitstralen. Hoe pak je dit juist aan? In dit artikel vertellen we hoe je een vloerdisplay kunt laten maken bij een POS-materiaalspecialist zoals Aelen en van Leeuwen.

Waarom is in-store branding belangrijk?

Reclames, advertenties en zelfs flyers worden vaak als irritant beschouwd omdat ze mensen storen wanneer ze dat niet verwachten. In tegenstelling tot deze vormen van reclame gebeurt in-store marketing op een moment dat een klant al in je winkel is en waarschijnlijk al heeft besloten om iets te kopen. Daarom is het van groot belang niet alleen te focussen op online adverteren, tv-reclames of brochures, maar ook aandacht te besteden aan marketing in je eigen winkel.

Hoe helpt POS-materiaal met je in-store branding?

POS-materiaal (dat staat voor Point of Sale-materiaal) trekt de aandacht van klanten naar specifieke producten. Het maakt producten opvallender en moedigt klanten aan om iets te kopen. Voor elke reclame-actie of -promotie zijn goede POS-materialen essentieel. Maar ze zijn ook heel belangrijk voor je merkimago. Nieuw POS-materiaal moet daarom een frisse uitstraling hebben, maar wel bij je bekende merkimago passen.

Begin het jaar goed met nieuw Point of Sale-materiaal

Ben je op zoek naar nieuw POS-materiaal? Bij Aelen en Van Leeuwen kun je precies het display laten maken wat je nodig hebt. Of je nu een eigen mascotte hebt of een unieke kleur gebruikt in je winkel, het team van Aelen en van Leeuwen zorgt ervoor dat jouw POS-materiaal perfect aansluit. Zo zorgt de inrichting van je winkel ervoor dat je de juiste indruk maakt op je klanten. Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van Aelen en van Leeuwen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here