Home Geen categorie Je interieur een make-over geven? Maak gebruik van design meubels!

Je interieur een make-over geven? Maak gebruik van design meubels!

259
0

Af en toe heb je nood aan eens iets anders. Dat geldt ook voor je interieur. Wil je graag op een eenvoudige manier je interieur nieuw leven geven? Dan kan je dit met design meubels. We geven je alvast enkele leuke tips!

Hou het simpel, maar krachtig

Design meubels zijn fantastisch. Ze zijn niet alleen van de beste kwaliteit, maar ze zorgen ook voor opvallende accenten in je interieur. Wanneer je design meubels wil gebruiken, dan kan je het best niet heel je ruimte vol zetten. Een design meubel is gemaakt om op te vallen, er tussenuit te springen. Als je design meubels tot hun recht wilt laten komen, dan is het belangrijk dat je ze in het middelpunt van belangstelling zet. Een groter design meubelstuk met enkele design accessoires is de beste keuze. Natuurlijk kan je wel in verschillende ruimtes voor een design meubel kiezen. Zo kan je in de slaapkamer bijvoorbeeld kiezen voor een design schoenenkast en dit combineren met een neutralere kleerkast. Hierdoor zal de design schoenenkast meer opvallen. Wel kan je nog enkele design lampen ophangen, om toch nog wat stijlvolle accenten te leggen. Tegelijkertijd kan je design meubels ook in je woon-, eetkamer en hal voorzien. Zo wordt het stijlvolle interieur van je woning één mooi geheel.

Maak de juiste combinaties

De uitstraling van je interieur staat of valt met een goede combinatie. Combineer dus geen vloekende patronen of kleuren en zorg ervoor dat de meeste aandacht naar je design meubel gaat. Kies voor meubelen die hier perfect bij passen. Als je bijvoorbeeld designer velvet meubels koopt, zoals een velvet salon, zorg er dan voor dat je velvet accenten legt in de rest van het interieur en pas de velvet meubels aan de stijl van je interieur aan. Kies bijvoorbeeld voor een neutraal kleur, in modern interieur en een natuurlijke kleur in een landelijk interieur. Design meubels kan je echt in elk interieur gebruiken, zelfs in een retro interieur, want daar worden vaak hedendaagse meubels gecombineerd met oudere exemplaren. Het is gewoon belangrijk dat je de juiste combinaties maakt, deze maken een wereld van verschil!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here