Home Geen categorie Met deze 3 LED tuinlampen haal jij sowieso een knusse sfeer in...

Met deze 3 LED tuinlampen haal jij sowieso een knusse sfeer in jouw tuin

271
0

Net zoals een woonkamer een fijne plek hoort te zijn om na een drukke werkdag te vertoeven en helemaal tot rust te komen, kan de sfeer van jouw tuin ook een invloed hebben op jouw humeur. Wanneer jouw tuin lijkt op een bouwplaats zul je er wellicht minder tijd doorbrengen dan wanneer het leuk is ingericht met bloembakken, plantjes, struiken en een zitje waar je zomers heerlijk van de zon kunt genieten. Kan jouw tuin wel wat meer knusheid gebruiken? Met onderstaande drie LED tuinlampen haal jij sowieso een knusse sfeer in jouw tuin!

Solar paallamp

Solar paallampen zijn tuinlampen die werken op basis van zonne-energie. Omdat je dit soort lampen niet op het lichtnet hoeft aan te sluiten, kun je ze in je tuin plaatsen waar je maar wilt. Bijvoorbeeld rondom het terras of bij de tuinpoort. Tip: heb je een tuinpad in je tuin richting het terras, een schuurtje of tuinhokje? Plaats dan eens meerdere solar paallampen langs het pad. Dit zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar maakt het pad ook nog eens beter zichtbaar in het donker. Op de website van Ledlichtstunter vind je verschillende soorten mooie paallampen.

RGB lichtsnoer

Voor een extra feestelijke stemming in je tuin, bijvoorbeeld wanneer je een groot tuinfeest organiseert, kun je ook kiezen voor een RGB lichtsnoer. Dit is een snoer van een bepaalde lengte waar een X aantal gekleurde lampjes aan vast zitten, die je op meerdere manieren kunt ophangen, zoals onder een overkapping of in een struik bijvoorbeeld. Wil je helemaal zelf kunnen bepalen welke kleuren de lampjes van jouw lichtsnoer hebben? Kies dan voor de smart variant, waarbij je door middel van een app de kleuren, maar ook de patronen en ritmes van de lampjes in kunt stellen. Een lichtsnoer kun je gewoon met behulp van een stekker op een stopcontact aansluiten. 

LED breedstraler

Heb je een paar mooie grote bomen in de tuin staan die je graag in de spotlight wilt zetten? Maak dan gebruik van een LED breedstraler. Een LED breedstraler is een soort bouwlamp of schijnwerper waarmee je grote oppervlaktes kunt verlichten. Bij een breedstraler worden de lichtstralen over een groot gebied verspreid. Door de lamp op de grond onder de boom te plaatsen en schuin naar boven te richten, worden de takken van de boom mooi verlicht. Dit soort lampen zijn in verschillende kleurtemperaturen te verkrijgen, maar ook in RGB voor een extra gaaf effect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here