Home Geen categorie Meubels in je badkamer

Meubels in je badkamer

225
0

De laatste badkamertrends spreken voor zich. Veel strakke lijnen met houten meubels; een prachtige combinatie. Het is stijlvol, en ondanks dat het nu helemaal in is, een tijdloos iets. Bij menig klusjesman gaan de handen jeuken om de badkamer eens stevig te restylen.

Decoreren of renoveren

Soms heb je het geluk dat alles nog goed is. De aan- en afvoer van het water en de elektriciteit is nog in orde evenals de ruimte zelf. Enkel hoe het eruit ziet is uit de tijd. Maar dan kun je wel gelijk de badkamer in een nieuw jasje steken. En hierin heb de laatste badkamertrends mee. Zodra de handige klusjesman de tegels tegen de muur heeft gelijmd en goede antislip tegels op de vloer heeft gelegd, en alles wat nodig is in een badkamer heeft geïnstalleerd; dan kan het inrichten beginnen.

Kleuren

De nieuwste badkamertrends laat alle kleuren toe. Wat helemaal van deze tijd is, het creëren van sfeer in de badkamer. Dus naast de persoonlijke voorkeur, wat is je lievelingskleur, wordt de badkamer meer een plek waar je jezelf kunt ontspannen. Nu is wit altijd goed. Wit is licht, wit geeft ruimte, wit geeft het gevoel dat alles goed schoon is. Maar als je bij jezelf verzorgen ook rust zoekt, overweeg dan pasteltinten in de badkamer. En momenteel is hierin veel keus; je lievelingstint is gegarandeerd leverbaar.

Meubels

Ronduit rustiek zijn de nieuwste badkamermeubels. Blank gelakt hout leeft, hout is een natuurlijk materiaal. Het is de belijning van de nerven en noesten in het meubel wat ieder badkamermeubel uniek in z’n soort maakt. Binnen de strakke lijnen, het industriële van de badkamer, speels de houten meubelen maakt het tot een stijlvol geheel. De badkamermeubels zijn erg praktisch. Denk aan een spiegel wat gelijk de deur is voor een handige kast. Ook zijn de meubels zo behandeld dat het tegen de omstandigheden kan die je in een badkamer hebt. De badkamermeubels zijn duurzaam. Dan nog de badkamer aankleden met een enkel detail, dat kan een plant zijn of een bijpassende wasmand, maakt de ruimte tot een mooi stijlvol geheel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here