Home Geen categorie Toe aan een nieuwe twist? Kies voor zwart mangohout!

Toe aan een nieuwe twist? Kies voor zwart mangohout!

273
0

Ben je net ingetrokken in je nieuwe stulpje of mag er wel weer eens een frisse wind door jouw woning waaien? Dan mag jij de komende tijd de handen uit de mouwen gaan steken. Maar waar begin je? Er is tegenwoordig zo veel mogelijk op het gebied van inrichting. Wanneer je in een woonwinkel loopt neem je wellicht het liefst álles mee naar huis. Maar dat vindt je bankrekening vaak wat minder leuk. Het is dus slim om van tevoren goed te bedenken welke woonstijl bij jouw huis en wensen past. Een trend die je tegenwoordig overal terug ziet komen en die vrijwel overal mee te combineren is, is zwart mangohout. In dit blog vertellen we je er alles over. 

Unieke eigenschappen

Het leven is vaak al bont genoeg, dus tegenwoordig zijn natuurlijke en basic kleuren weer helemaal hot. Er is geen woonboulevard meer waar je geen zwart houten meubels tegenkomt. Zwarte meubels vormen een goede basis en creëren daarnaast een warm en geborgen gevoel. Mangohout versterkt dit gevoel nog eens door zijn robuuste karakter en welbekende nerftekeningen. Daarnaast is mangohout niet alleen mooi, maar ook nog eens erg duurzaam. Voor dit hout hoeven namelijk geen bossen gekapt te worden. De mangoboom groeit op plantages waar hij in eerste instantie dienst doet als producent van de geliefde rood-groene vrucht. Wanneer een boom te oud wordt en daardoor niet genoeg mango’s meer levert, wordt hij gekapt en verkocht aan een meubelfabriek. Het hout belandt uiteindelijk in de vorm van een sfeervol meubel in de Nederlandse woonwinkels.

Zwart als goede basis

Maar hoe stijl je zwarte mangohouten meubels precies? Eigenlijk is dat niet heel moeilijk. Zwarte meubels zijn namelijk met vrijwel alles te combineren. Neem bijvoorbeeld een buffetkast van zwart hout. Wanneer je daar jouw serviesgoed en een aantal mooie accessoires in zet, maak je zo’n kast al snel eigen. Hetzelfde geldt voor een zwarte mangohouten salon- of eettafel. Zet er een mooie vaas op, wat kaarsen of een mooi decoratief koffietafelboek en de tafel sluit al snel aan bij de rest van jouw interieur. Heb jij al een zwart meubel in je hoofd dat binnenkort in jouw woning staat te stralen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here